Assistenttimme

NYKYAIKAINEN VASTINE LÄSNÄTYÖNTEKIJÄLLE.

Ymmärrämme MyAgentissa, että työntekijämme ovat toimintamme kulmakivi ja viime kädessä asiakkaamme kokemus palvelustamme. Se tarkoittaa, että vaadimme työntekijöiltämme arvojemme ja laatukriteeriemme mukaisia toimintatapoja. Samalla myös luotamme heihin ja tarjoamme vapauden itsenäiselle työnteolle.

MyAgentin työntekijät ovat suomalaisia korkeakoulutettuja moniosaajia. Työntekijöidemme erilaiset vahvuudet ja monipuolinen työkokemus mahdollistavat sen, että asiakkaamme saavat juuri heidän kriteereihinsä sopivimmat henkilöt palvelukseensa. Työntekijämme on valittu haastattelun ja tarkan valintaprosessin jälkeen. He työskentelevät etänä, jolloin yhteydenpito tapahtuu kätevästi puhelimitse, sähköpostitse ja nykyaikaisten viestintäsovellusten avulla.

Työntekijämme toimivat etänä ilman kiinteitä kuluja.

Siitä syystä pystymme tarjoamaan erittäin kustannustehokkaita ja joustavia ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin.

Työ MyAgentissa on myös mahdollisuus yksilölliseen ja ammatilliseen kehitykseen. Sen vuoksi emme pelkästään työllistä parhaita osaajia, vaan pyrimme myös tarjoamaan työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä. Pyrimme jatkuvasti etsimään tehokkaita työskentelytapoja ja luomaan mielekkäitä työskentelyolosuhteita. Tämä on mielestämme myös asiakkaidemme etu, sillä tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät mahdollistavat erinomaisen asiakaskokemuksen.

Haluamme, että asiakkaamme kokevat yhteistyön kanssamme turvalliseksi ja pitävät MyAgentin työntekijöitään osana tiimiä. Sen vuoksi otamme tietosuojan ja salassapidon erittäin vakavasti. Työntekijämme noudattavat täsmällistä salassapitosopimusta jokaisen asiakkuuden kohdalla.

Työntekijöidemme kokemuksia.


"Työskentely MyAgentin modernissa työympäristössä on hyvin palkitsevaa. Parasta työssäni on kun pääsen omalla panoksellani kehittämään ja parantamaan yritysten toimintaa. Jokainen päivä on erilainen ja kiinnostava."

Juho Seppä

Kauppatieteiden maisteri


"On mielenkiintoista olla mukana yritysmaailmassa luomassa innovatiivisia ja joustavia työskentelytapoja. Itsenäinen etätyöskentely sopii myös omiin työtapoihini; asiat saa hoidettua tehokkaasti ja minulla on vaikutusvaltaa työn sujuvuuteen."

Saara Huikkola

Viestinnän ja markkinoinnin opiskelija

Kuulostaako MyAgent kiinnostavalta työpaikalta?


Ota yhteyttä