Referenssit

Asiakkaidemme kerrontaa.

MyAgent tuottaa assistenttipalveluja ja back-office -ratkaisuja muun muassa näille innovatiivisille yrityksillejakeluyhtiö
wakaru
tulos_helsinki
sun_sauna

Lue asiakkaidemme kerrontaa yhteistyöstä kanssamme..."MyAgent tuo tehokkuutta myyntiimme luomalla ensikontaktin asiakkaisiin ja herättämällä kiinnostuksen palvelustamme. Tämä antaa omille myyjillemme enemmän aikaa keskittyä kauppojen loppuun saattamiseen."

Konsta Kuparinen

Sun Sauna Oy

"Olen ulkoistanut muun muassa yhteystietojen hakua, taustatietojen keräämistä ja markkinatietojen hakua. Näin säästän itse aikaa ja vaivaa ja voin keskittyä oikeaan työhöni eli asiakkaiden kontaktoimiseen ja asiakassuhteiden luomiseen."

Jaakko Kuosmanen

Wakaru Oy

"Yhteistyö on sujunut saumattomasti ja jopa paremmin kuin olisin osannut odottaa. Kun MyAgentin etätyöntekijä on auttanut projekteissamme, olemme itse voineet keskittää entistä enemmän aikaa ydintoimintaamme. Palvelukokemus on ollut joustava ja töitä voidaan kätevästi siirtää Tuloksen käytössä olevalle etätyöntekijälle sitä mukaa kun tarvetta tulee."

Janne Ruokonen

Tulos Helsinki Oy

"Ajattelin että toimintani siirtäminen sosiaaliseen mediaan tulisi olemaan haastavaa. MyAgentin ja henkilökohtaisen etätyöntekijäni Juhon avulla kaikki on kuitenkin ollut vaivatonta ja asiat tapahtuvat kuin itsestään."

Antti Pietiäinen

Kairon Instituutti

Ota meihin yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.


Ota yhteyttä