Kumppaniverkosto

Saat loistavia etuja kumppaniyrityksiemme kautta.

Kumppaneitamme


MyAgent toimii tiiviissä yhteistyössä muun muassa seuraavien kumppaniyritysten kanssa. Kumppaniemme asiakkaana saat palveluitamme alennettuun hintaan ja kampanjaeduilla.

Regus

Regus on maailmanlaajuinen toimitilojen tarjoaja, jonka verkostossa on yli 3000 toimistohotellia 120 maassa. Regus tarjoaa mukavat ja laadukkaat täyden palvelun toimitilat ja toimistot, jotka voit vuokrata päiviksi, kuukausiksi tai vuosiksi. Yritykset kuten Google, Toshiba ja GlaxoSmithKline ovat valinneet Reguksen, jotta he voivat työskennellä joustavasti saavuttaessaan liiketoiminnan kasvua ja kannattavuutta. Joustavan työskentelyn avain on helppous. Regus tukee siellä missä sen 1.5 miljoonaa asiakasta haluavat työskennellä. Regus on perustettu Brysselissä, Belgiassa vuonna 1989. Reguksen pääkonttori sijaitsee Luxemburgissa ja Regus on listattu Lontoon pörssiin.

Suomessa Reguksella on toimipisteet Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa, Turussa ja Tampereella. Lisätietoja: www.regus.fi

Mothership of Work

Mothership Of Work tuo Helsinkiin uuden tavan tehdä töitä tarjoamalla pienille yrityksille ison yrityksen lihakset. MOW tarjoaa yrittäjille ja asiantuntijoille työskentelytilat Helsingin ytimestä. Vuokraan sisältyvät monipuoliset, työtä helpottavat ja yhteisöllisyyttä vahvistavat tilat ja palvelut. Asukkaiden käytössä ovat näyttävät neuvottelutilat ja viimeisin teknologia. Pienimmätkin huolenaiheet on hoidettu.

Mothership of Work toimii Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Pieni Roobertinkatu 9. Lisätietoja: www.mow.fi

eWork

eWork on asiantuntijat ja osaajatarpeet yhdistävä puolueeton konsulttivälittäjä, jonka kautta yli 5000 konsulttia työskentelee toimeksiannoissa kuukausittain. eWorkillä on Pohjoismaiden suurin konsulttiverkosto, jossa on yli 65 000 IT-, tekniikka- ja liikkeenjohdon osaajaa. Sillä on puitesopimus yli 160:den Pohjoismaiden johtavan yrityksen kanssa, joille se tarjoaa paremman hinnoittelumallin, laadukkaamman toimituksen ja aikasäästöä.

eWork Scandinavia AB on listattu Nasdaq OMX Stockholm -pörssiin. Lisätietoja: www.eworknordic.com

Haluatko liittyä MyAgentin kasvavaan kumppaniverkostoon?

Ota yhteyttä ja kerro meille lisää yrityksestäsi.


Ota yhteyttä